Om AutoShoot

Velkommen til AutoShoot!

– En app designet til at hjælpe dig med salg og præsentation af din bil.

Dit nye digitale bilfoto­graferings­værktøj, der forenkler og økonomi­serer dit bilsalg

FAQ

u

Hvordan optimerer AutoShoot min foto- og handelsproces?

Logistikken i at have en større vognpark og flåde, byttehandlen, bilvasken, klargøringen og de dyre kvm. i bilhuset er slut.

Med dette værktøj tager du billedet, allerede mens bilen står i gården eller midt i flåden. Du kan sågar bede din klargøringsleverandør tage billederne for dig og efterfølgende tilpasse dem dit forretningskoncept.

u

Hvordan bliver slutresultatet?

Dit endelige resultat er unikke og identificerbare salgsbilleder af din bil, som har fået udskiftet baggrunden og dermed fjernet al unødvendig baggrundsstøj.

Ydermere har du sparet tiden fra den tunge proces med lager- og liggetid samt arbejdsløn.

u

Er AutoShoot banebrydende teknologi?

Både og… At tage fotos af biler med en smartphone er ikke nytænkning, men måden og tanken derom er blevet optimeret på flere parametre.

Alt for at lette dit arbejde og sælge din bil hurtigere.

Se hvad app’en tilbyder!

Hvordan blev AutoShoot til?

Gennem flere års færden i bilbranchen samt en konstant lyst og nysgerrighed til at udfordre tankegange og handlemønstre, blev fundamentet for AutoShoots støbt i januar 2017.

Bilbranchen er en enorm størrelse – ikke kun i Danmark, men i hele verden. Derfor er det også en branche, hvor især bilproducenterne søger at være ”firstmovers” inden for diverse teknologier. Selvom det er en branche konstant i udvikling, så er den meget traditionel i sin proces, hvilket blandt andet kommer til udtryk i det daglige virke – helt fra køb, salg, reparation, gensalg, klargøring, logistik m.m.

Netop tanken om at gøre op med det traditionelle er en sjov og spændende udfordring. Tænk at bryde bilbranchens mønstre med et moderne produkt som AutoShoot, der gavner alle, både køber og sælger, visuelt som økonomisk.

AutoShoot blev skabt med forudsætningen om at bruge de værktøjer, der altid er ved hånden såsom smartphones, tablets og PC’er, og dermed forsimple enhver bilhandel – tilmed med økonomisk optimering.
Resultatet blev den banebrydende AutoShoot app, der muliggør hurtige salgsklare billeder af bilen takket være en app, der på rekordtid sætter gang i processen for det næste bilsalg – selv når du færdes væk fra dit kontor, hvor du normalt håndterer og bruger tid på processen.

AutoShoot er stiftet af Thomas Nuppnau, som også står for den daglige administration af virksomheden.

Download

Hent app’en til enten iOS eller Android.